©2018 by VOF Koomiejoo. All rights reserved. BE0679.782.235. Algemene VoorwaardenPrivacybeleidContact.

  • White Facebook Icon

Elke is mama van 2 coole tienerzonen en wederhelft van Sven.

Na haar studies sociale readaptatiewetenschappen heeft ze heel haar loopbaan met veel plezier gewerkt met volwassenen en kinderen van verschillende leeftijden en in diverse settings( medisch pedagogische instellingen, kinderdagverblijven, scholen,...). Toch had ze steeds het gevoel dat ze meer diepgang wou in haar omgang met mensen. Ze had nood aan meer ondersteuning kunnen bieden, meer coachend werken en besloot om een driejarige opleiding tot gezondheidscoach te volgen. Voor haar is dit een weg geweest naar een bewuster leven. Ik wil mensen inspireren tot een bewustere en gezonde levensstijl.

Ik geloof sterk in een holistische benadering van gezondheid waar lichaam en geest samenhangen en een gezonde balans vormen. Bewustwording over wat voeding met je doet, bewustwording over wat jij nodig hebt om gelukkig te zijn, bewustwording over wat jij nodig hebt om je te ontspannen, ontdekken wie jij bent en wat jij nodig hebt om veerkrachtig in het leven te staan. Mensen laten vertrouwen in de kracht die in zichzelf zit.

Dit alles probeer ik dan ook toe te passen in mijn gezondheidsateliers die ik bij mij thuis geef alleen en in samenwerking met mede collega's (voedingsateliers, beleefateliers zowel voor volwassenen als voor kinderen).

 

Ik geloof er dan ook sterk in dat hoe vroeger kinderen zich dit alles eigen maken, hoe vaker ze ook veerkrachtig in het leven staan als volwassene. Vandaar ik de missie van ta-LEN-t in de klas mee wil helpen de wereld in te sturen en ervoor wil zorgen dat kinderen al vroeg hun talenten leren kennen, gebruiken en waarderen. Je talenten kennen maakt bewustere keuzes en laat je als volwassene bewuster in het leven staan.

 

"Let's think about our dreams, feel them, believe them and live them"!

Meer weten?

  • Black Facebook Icon