©2018 by VOF Koomiejoo. All rights reserved. BE0679.782.235. Algemene VoorwaardenPrivacybeleidContact.

  • White Facebook Icon

12 jaar was ik toen ik wist: ik wil orthopedagoog worden! En dat door het lezen van 1 artikel in een tijdschrift. Daarin las ik een interview met een orthopedagoge die werkt met kinderen met het syndroom van down… Ik voelde het meteen: dit is het!  

 

En zo gebeurde het…

 

Ik studeerde met veel plezier voor orthopedagoog. Op deze manier zou ik iets kunnen betekenen voor gezinnen met opvoedingsvragen en kinderen met extra ondersteuningsbehoeften.

Na deze opleiding heb ik nog een intensieve opleiding gevolgd in het autismespectrumstoornis en blijf ik me eigenlijk nog steeds bijscholen. Ik heb dan ook een ongelooflijke leerhonger ;)!

 

Zoveel jaren later werk ik als kinder- en oudercoach, vooral gericht naar gezinnen met een kind met ASS, ADHD of hoogsensitiviteit. Ik vind het boeiend om elk kind en elk gezin als uniek te bekijken en verbinding te creëren tussen elkeen. Belangrijk daarbij is het vertrekken vanuit de talenten en de sterkten om deze te gebruiken waar het moeilijk(er) gaat. Want alle kansen en mogelijkheden zitten al in het kind. Samen wil ik ze dan ook naar boven brengen.

 

Geloven in, verbinding maken met, authentiek zijn, … het zijn maar enkele paradepaardjes van me. Daarnaast vind ik talenten en kwaliteiten ongelooflijk belangrijk. Vandaar dat ik ook graag meewerk aan ‘Ta-Len-t in de klas’. Omdat ik geloof in: ‘hoe vroeger kinderen hun authentieke talenten vinden, hoe veerkrachtiger en gelukkiger ze kunnen zijn.’

 

En wat is er zaliger dan die oogjes van elkeen te zien blinken!


Joke:

Wil mensen zien en helpen groeien en blinken.

Luistert en ondersteunt. Positief en gelukkig.

Te veel ideeën, te weinig tijd. Vrienden en familie. Liefdevol.

Bezige bij en constant hongerig naar nieuwe kennis.

Jazegger, grenzenverlegger, bruggenbouwer en vertrouweling.

  • Black Facebook Icon
logo de dobbelsteen.png