NAVORMING EN OPLEIDING

Talent en talentontwikkeling krijgen de laatste jaren gelukkig steeds meer aandacht. Ook in het onderwijs. Maar, hoe begin je er aan in de klas? Leer er alles over tijdens onze vormingen over talentgericht onderwijs.

Basisvormingen rond 'talentgericht onderwijs'

Denk jij bij het woord 'talent' aan die ene topvoetballer? Of aan dat meisje in je klas dat zich volledig gooit op het oplossen van moeilijke rekenraadsels?

 

Talent is overal, het is de kunst het te zien. Het te (h)erkennen en het ruimte te geven om te groeien.

 

Maar, hoe begin je daar dan aan? Hoe kan je talent zien? En hoe zorg je er voor dat kinderen hun talenten kunnen tonen in de klas? Met deze vragen gaan we aan de slag tijdens onze basisvormingen voor teams.

Thematische vormingen met een link naar talent

Naast de basisopleidingen rond talentgericht onderwijs bieden we ook vorming aan rond thema’s die een nauwe band hebben met ‘talent’.

 

Talent vormt de basis om te werken rond veerkracht, zelfvertrouwen, mindset en emoties.

 

Tijdens onze vormingen leggen we de link tussen talentgericht onderwijs en het thema, en bieden we praktische tools aan die in de klas kunnen worden ingezet.

Dit zeggen onze deelnemers

“De pedagogische studiedag over talentgericht onderwijs heeft me geholpen om te kijken naar talent en te blijven uitgaan van het positieve bij elke leerling.”

"Deze workshop is ideaal als beginsituatie om verder mee aan de slag te gaan op school."

"Als directrice bood deze opleiding een extra 'blik' op het team als schoolmakers. Ik ben blij dat de kijk op talent bij de leerkrachten werd verbreed. Dit biedt hen een anker bij het observeren van talenten bij kinderen."

©2018 by VOF Koomiejoo. All rights reserved. BE0679.782.235. Algemene VoorwaardenPrivacybeleidContact.

  • White Facebook Icon