©2018 by VOF Koomiejoo. All rights reserved. BE0679.782.235. Algemene VoorwaardenPrivacybeleidContact.

  • White Facebook Icon

Mijn naam is Wendy Vermeulen, kinder- en jongerencoach, talentenfluisteraar & rouw en verlies therapeut (in opleiding), maar bovenal gelukkig getrouwd en trotse mama van 2 prachtige, gevoelige eigenwijze kinderen. Samen met onze grote loebas Mai wonen we in Muizen-Dorp.

Als jong meisje wilde ik al graag werken met kinderen. Toch duurde het 20 jaar vooraleer ik mijn hart, mijn passie durfde te volgen. Nu het daadwerkelijk zover is, vind ik dit ook echt geweldig.


Ruim 20 jaar werkte ik in de bedrijfswereld en kreeg ik tal van boeiende, leerrijke uitdagingen op mijn pad. Toch had ik het gevoel dat er iets niet helemaal klopte… Het werd tijd om mijn carrière onder de loep te nemen en antwoorden te vinden op een aantal vragen… vooral vragen als : Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik nu echt? Waar word ik blij en warm van? …
Zo kwam de opleiding tot kinder- en jongerencoach op mijn pad. Dit was wat ik wilde! Na de opleiding tot  kindercoach, volgde ik nog tal van verdiepingsopleidingen & workshops. Ik vond mijn eigen weg en had voor mijn gevoel weer de rust en energie terug die ik zo gemist had.


In september 2016 werd mijn droom werkelijkheid. Mijn eigen Praktijk “LiefLijf”. Het voelde als thuiskomen.
Hier begeleid ik  kinderen & jongeren, alleen of samen met hun (plus) ouders en gaan we samen op weg. Kinderen, jongeren maar ook ouders zien groeien, terug zien open bloeien, stralen, lachen, dromen, geloven, durven en doen is het mooiste wat er is.


Naast mijn werk als kinder- en jongerencoach, geeft ik ook Rots en Water training, Relaxkids lessen en ga ik met kinderen op sterrenreiskamp.


Als ta-LEN-t in de klas coach wil ik graag samen met leerkrachten en de kinderen in de klas op zoek gaan naar waar zij gelukkig van worden of zoals wij zeggen waar hun kontlichtje van gaat branden:blush:. Door te starten vanuit de talenten van kinderen, kijken we naar wie kinderen wérkelijk zijn en hoe je op en top jezelf kan zijn. Zo bouw je met elkaar aan zelfvertrouwen, weerbaarheid en veerkracht en stuur je positieve vibes de klas en de wereld in.

“Want elk kind is een ster en heeft het recht om te schitteren!”

Meer weten?

  • Black Facebook Icon