Onze talentcoaches lezen voor...

OVER HET BOEK

 

Het is nog vroeg in de ochtend, maar rond de Blinkbeek gonst het al van de bedrijvigheid. Iedereen lijkt blij te worden van die eerste lentestralen, behalve Len. Hij staart verdrietig voor zich uit. Wat hem zo speciaal maakt, werkt niet meer. ​Zijn kontlichtje is stuk! Vervelend wanneer je een vuurvlieg bent...

 

Zijn vriendin Lonneke komt meteen in actie, maar krijgt het kontlichtje niet gefixt. Ook de andere insecten gaan de uitdaging aan.

 

Zal het de zes vrienden lukken?

OVER TALENT IN DE KLAS

 

Het verhaal van 'Kontzettend Bedankt' vormt de basis van het educatief programma 'Talent in de klas'. Dat helpt scholen om talentgericht onderwijs vorm te geven. Dat is onderwijs waarbij elke leerling doorheen zijn ganse schoolloopbaan wordt uitgedaagd om, vanuit een diversiteit aan activiteiten, zijn of haar talenten te ontdekken en te activeren. Talent is daarbij niet iets waar je de beste in hoeft te zijn of een wereldtitel hoeft te behalen. Het zijn die eigenschappen die maken dat jij JIJ bent, je natuurlijke voorkeur om de dingen te doen. Je wordt er blij van wanneer je je talenten kan inzetten én dat wordt door anderen opgemerkt omdat je dan gaat stralen!

 

In het aanbod van Talent in de klas zitten o.a. talentenateliers voor leerlingen en nascholing en coaching voor leerkrachten.

 

©2018 by VOF Koomiejoo. All rights reserved. BE0679.782.235. Algemene VoorwaardenPrivacybeleidContact.

  • White Facebook Icon